ΕΜΔΥΔΑΣ: Yποστελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Δόμησης

τροποποίηση του υφιστάμενου καταστατικού της Ένωσης Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2022, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) του Νομού Μαγνησίας, στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕΜΔΥΔΑΣ, κ. Δημήτρη Πετρόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους διπλωματούχους μηχανικούς του δημοσίου τομέα και αποφασίστηκε ομόφωνα η τροποποίηση του υφιστάμενου καταστατικού της Ένωσης του νομού Μαγνησίας, το οποίο είχε καταρτιστεί με την ίδρυσή της το 1996.
Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στα θέματα που ταλανίζουν τα μέλη της Ένωσης, όπως είναι η υποστελέχωση και η λειτουργία των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Δόμησης, οι εκτός έδρας μετακινήσεις και οι ποινικές ευθύνες των μηχανικών, οι Ιδιωτικοί Φορείς Επίβλεψης των δημοσίων έργων και μελετών που καθιερώνονται με τον πρόσφατο νόμο 4782/2021, θέματα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά.
Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, έγινε η κοπή της πίτας της ΕΜΔΥΔΑΣ Ν. Μαγνησίας για το έτος 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.