Επίσκεψη του Κων. Μαραβέγια στην Αργαλαστή και ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής

Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα του Νοτίου Πηλίου, στους τομείς των υποδομών και της καθημερινότητας, είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αργαλαστή το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου. Ο κ. Μαραβέγιας, όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά για τα προβλήματα του δήμου.

Μεταξύ άλλων, τέθηκε προς συζήτηση το ζήτημα της ασφαλτόστρωσης και γενικότερα η ανάγκη αντιμετώπισης των καταστροφών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αργαλαστής, για την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών. Συζητήθηκε, επίσης, το αίτημα χρηματοδότησης του δήμου με σκοπό την αποκατάσταση της στέγης στο Γυμνάσιο Μηλεών, που έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από θεομηνίες των προηγούμενων χρόνων και η κατάσταση έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Μιτζικός, ενημέρωσε τον βουλευτή ότι ο δήμος Νοτίου Πηλίου προχώρησε σε προτεραιοποίηση έργων για ένταξη στο επικείμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας εξήρε το έργο της δημοτικής αρχής, υπογραμμίζοντας την ορθή διαχείριση των πιστώσεων από χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως επίσης τη γόνιμη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα αρμόδια υπουργεία με σκοπό τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη την ενημέρωση που είχε από τον κ. Μιτζικό και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις του δήμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.