Επιτήδειοι εξωσχολικοί «εισβάλουν» στα τηλε-μαθήματα κάνουν θόρυβο και βωμολοχούν

Πολλές οι περιπτώσεις και στη Μαγνησία

Μπορεί οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι εκπαιδευτικοί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας να «ηρέμησαν» από τον καθημερινό έλεγχο των σχολείων, για τον εντοπισμό και την καταγραφή κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως στην πλάτη τους έχει προστεθεί ένας βραχνάς, που είναι η «εισβολή» εξωσχολικών στα τηλε-μαθήματα.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση, υπάρχουν πολλά παράπονα εκπαιδευτικών και γονέων της Μαγνησίας για εξωσχολικούς που με κάποιο τρόπο βρήκαν τους συνδέσμους και συνδέονται στην πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης με αποτέλεσμα να προκαλούν πολλά προβλήματα.
Προβαίνουν σε άκομψες κινήσεις, σε βωμολοχίες ακόμη και κάνουν θόρυβο, με αποτέλεσμα το μάθημα να μην μπορεί να υλοποιηθεί και να δημιουργούνται προβλήματα στους εκπαιδευτικούς μεν, που καταβάλλουν προσπάθειες για να πραγματοποιήσουν σωστά τα τηλε-μαθήματα, αλλά και στους μαθητές που τα παρακολουθούν.
Μάλιστα, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, επισημαίνοντας πως δεν είναι καιρός για πλάκες και αστεία, καθώς οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και οι μαθητές να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.