Έρχονται βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία;

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με χθεσινό έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ., για σήμερα Σάββατο 29-09-2018, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανώς και στις Σποράδες. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα στην Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς στην Αττική. Σταδιακά μέχρι το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου θα επηρεάσουν την Κυριακή 30-9-2018 τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες και βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι θυελλώδεις 8 και τοπικά σε επίπεδο θύελλας (9-10 BF) θα πνέουν στο Αιγαίο, με μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ της Κυριακής 30-9-2018.
Το Λιμεναρχείο Βόλου συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου επικίνδυνων φαινομένων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.