«Έσπειρε»… υποψηφίους, «θερίζει» θύελλες το ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία!

Έντονος προβληματισμός και παρασκήνιο συνόδευσε την ανακοίνωση για το ψηφοδέλτιο

«Έσπειρε»… υποψηφίους και … «θερίζει» θύελλες το ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, καθώς έντονος προβληματισμός και παρασκήνιο συνόδευσε την ανακοίνωση για τους έξι υποψηφίους για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο νομό Μαγνησίας, όποτε και αν αυτές προκύψουν, που έκανε το Κίνημα Αλλαγής. Πρόκειται για τους Γιάννη Αναστασίου δημοσιογράφο, Τρύφωνα Πλαστάρα οικονομολόγο, Κώστα Πώποτα στέλεχος της Ε.Ε., Γιάννη Σακκόπουλο φυσικοθεραπευτή, Φώτη Χατζηδημητρίου ιατρό ΕΣΥ, Νίκο Χαυτούρα ιατρό. Οι δύο ακόμη θέσεις, θα καλυφθούν από γυναίκες υποψήφιες.
Η κ. Τσιώμου ρωτήθηκε από το «Ράδιο-Ένα», αλλά δε θέλησε να κάνει δήλωση, ωστόσο την ημέρα της ανακοίνωση, φέρεται να ρωτήθηκε από άλλα ΜΜΕ και εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη συμμετοχή των κ.κ. Χαυτούρα και Πλαστάρα. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κλείνει το μάτι σε δυνάμεις που αντιστρατεύονται ό,τι εμείς πρεσβεύουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ αξιολογήσαμε την κάθε υποψηφιότητα ξεχωριστά με βάση τις διαχρονικές αξίες του Κινήματός μας. Όμως, άλλοι αποφάσισαν και άλλοι έκριναν φτάνοντας σε αυτό το αποτέλεσμα. Προσωπικά, είμαι σε αυτή τη θέση για να διαφυλάξω αυτές τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Δημοκρατική Παράταξη».

Γ.Αναστασίου: «Τα άγρια
δεν θα διώξουν τα ήμερα»

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αναστασίου έκανε την εξής δήλωση: “Στην πολιτική δεν είμαι περαστικός και δεν βρίσκομαι για καρέκλες και ίντριγκες… δίνω με συνέπεια μάχες για τη δημοκρατική παράταξη και τις αρχές της, με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρέπεια και όρους κοινωνίας για μια καλύτερη και δημιουργική Ελλάδα και Μαγνησία. Η προοδευτική μας βάση είναι αυτή που εγγυάται το περιεχόμενο και τη ποιότητα της παράταξης και την εκπροσώπησή της … και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Άλλωστε δώσαμε μαζί στα δύσκολα την μάχη επιβίωσης της. Ας είναι ξεκάθαρο και σαφές όμως κάτι: «τα άγρια δεν θα διώξουν τα ήμερα…” .
Μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα», ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Αναστασίου, επανέλαβε ότι «τα άγρια δεν θα διώξουν τα ήμερα». Ξεκαθάρισε, ότι «τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Στην πολιτική βρισκόμαστε για να υπηρετούμε αξίες και αρχές, εγώ αυτό κάνω χρόνια τώρα. Εγώ, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα στηρίξω τον κ. Απόστολο Παπαδούλη, δεν θα στηρίξω τον κ. Μπέο. Όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Παπαδούλη. Στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, ως ένα στέλεχος της Κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης, δίνω μάχες στο πλευρό των αγωνιστών δημοτικών συμβούλων, απέναντι στα φαινόμενα εκφασισμού και όλων αυτών που έχουν προκαλέσει τη δημοκρατική, μη κανονικότητα της πόλης μας. Τα άγρια και τα ήμερα δεν είναι ούτε φανταστικοί δράκοι, ούτε εχθροί. Είναι πραγματικές, πολιτικές συμπεριφορές. Τα θέματα δεν είναι προσωπικά. Εδώ κάνουμε πολιτική και έτσι θα κριθούμε».

Άγγελος Αγραφιώτης: Παραιτούμαι από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Με μια σκληρή επιστολή που εμπεριέχει σκληρές και ονομαστικές βολές κατά της Ν.Ε., στελεχών και της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ο επιχειρηματίας, μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του. Αφορμή, στάθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, που φαίνεται ότι θα προκαλέσει και άλλες αλυσιδωτές πολιτικές αντιδράσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.