«Εσταυρωμένος»: Έκκληση για μικρό ηλεκτρικό φούρνο

«Υπάρχουν συνάνθρωποί μας, οι οποίοι, μετά από πολλά χρόνια φυλάκισης, θέλουν-λαχταρούν να βάλουν μια καλή αρχή στη ζωή τους και ζητούν την έμπρακτη βοήθειά μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο «Εσταυρωμένος».
Όπως αναφέρεται, «ο “Ε” και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βοηθήσουν έμπρακτα τους αποφυλακισθέντες και να τους στηρίξουν ποικιλοτρόπως στα πρώτα βήματα για την κοινωνικοποίησή τους.
Ο Σύλλογος, τους προσφέρει: μηνιαία οικονομικά βοηθήματα (για κάποιους μήνες), τρόφιμα και διατακτικές, ενδύματα, υποδήματα, είδη ατομικής καθαριότητας, κλινοσκεπάσματα, δημιουργεί ευκαιρίες για κάποια ημερομίσθια, ηλεκτρικές συσκευές (εφ’ όσον υπάρχουν στην αποθήκη), μικροέπιπλα κ.α.
Εκείνο που ζητούν – πάνω απ’ όλα- είναι η ανθρώπινη επικοινωνία, η ανεύρεση ενός καλού ακροατή των προβλημάτων τους και μια εργασία.
Αυτό τον καιρό, έχουμε κοντά μας ένα πρώην έγκλειστο (30 ολόκληρα χρόνια κρατούμενο) και τον στηρίζουμε όσο μπορούμε. Βρήκε και ενοικίασε έναν υπόγειο χώρο, τον επίπλωσε με τη βοήθεια του “Ε” και κάποιων φίλων του, αλλά δεν έχει τρόπο να μαγειρεύει τα τρόφιμα που προμηθεύεται από το ΚΕ.Δ.Α.Β. του Συλλόγου μας και από τους λιγοστούς φίλους του.
ΖΗΤΟΥΜΕ ένα φουρνάκι -ελαφρώς μεταχειρισμένο ή και καινούργιο, για να τον διευκολύνουμε. Κάνει μεγάλο αγώνα για να μη πέσει σε παραβάσεις.
Αν δεν τον βοηθήσουμε εμείς ως κοινωνία θα πέσει και πάλι στις παλιές του
αμαρτίες και θα ξαναβρεθεί στη φυλακή για να έχει ένα κρεβάτι, φαγητό και παρέα.
Ας τον βοηθήσουμε. Τηλ. επικοινωνίας με τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”: τηλ. 24213-10021 Θουκυδίδου 10, έναντι σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.