Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία, τουλάχιστον σήμερα και αύριο, ενώ η όποια αστάθεια παρατηρηθεί, θα είναι την Παρασκευή (σε επίπεδο Θεσσαλίας), όπου ίσως βρέξει τις θερμές ώρες της ημέρας.
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05…22 οC.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αίθριος . Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05…22 οC.
Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν, ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, που θα είναι αυξημένες τοπικά και θα βρέξει τις θερμές ώρες της ημέρες.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι με τάση ενίσχυσης, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη 19…21 οC.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη 21…24 οC.






























