Αίθριος ο καιρός στη Μαγνησία με σταδιακή πτώση θερμοκρασίας

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης»

Γενικά αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες, ενώ σταδιακά, μικρή πτώση θα σημειώνουν οι ανώτερες θερμοκρασίες, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, που θα φθάσει η μεγαλύτερη, τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…34 οC. Για το Σάββατο, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…32 οC και στον Βόλο, από 24…32 οC.
Την Κυριακή, 13 Αυγούστου στη Μαγνησία καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC. Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, για την ερχόμενη Δευτέρα αρχικά, δείχνουν ότι ο καιρός θα παραμείνει σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη στους 30…32 οC. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη 29…31 οC.
Σημειώνεται πάντως, ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης, δε θα υπάρξουν καιρικά φαινόμενα ασυνήθιστα για την εποχή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.