Έτοιμο το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για τους εμβολιασμούς, αλλά δεν προσέρχονται οι πολίτες λόγω κακοκαιρίας

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε κλείσει ραντεβού σήμερα για εμβολιασμό

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπήκε από νωρίς το πρωί το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχτεί πολίτες ηλικίας 60-64 ετών για εμβολιασμό. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας, ο Δήμος έχει καθαρίσει τους δρόμους γύρω από το Κέντρο, όμως η κακοκαιρία φαίνεται πως θα σταθεί εμπόδιο για πολλούς ώστε να το προσεγγίσουν. Σήμερα είναι προγραμματισμένα 15 ραντεβού, όμως ακόμη δεν έχει φανεί κάποιος για να εμβολιαστεί, ενώ πιθανώς εκείνοι που θα εμβολιαστούν σήμερα θα είναι μόνο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν πιο εύκολη πρόσβαση.
Όσοι από τον Βόλο ή από άλλες περιοχές έχουν σήμερα ραντεβού για εμβολιασμό, όπως επεσήμαναν οι αρμόδιοι του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο, να ενημερώσουν ότι αδυνατούν να μεταβούν και να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη ημέρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Αυτή είναι και η οδηγία που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Κέντρο Υγείας, ενώ αναλόγως τις μεταβολές του καιρού, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας που βρίσκεται στις επάλξεις, θα ενημερωθεί κεντρικά για το πως θα διαχειριστεί τα χαμένα ραντεβού και θα ενημερώσει έπειτα όσους έχουν κλείσει το ραντεβού τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.