Εξωτερικό απινιδωτή τοποθέτησε η ΕΟΔ στην Κάτω Γατζέα

Τοποθετήθηκε το περασμένο Σάββατο ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής χορηγία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας στην περιοχή της Κάτω Γατζέας.
Σε ανακοίνωση η εθελοντική ομάδα ευχαριστεί την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ για την στήριξη και συμβολή της στο εγχείρημα με την χορηγία του ειδικού κουτιού ασφαλείας στο οποίο θα τοποθετηθεί ο Απινιδωτής.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Κων. Τράγαλος και μέλη του Δ.Σ. και του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου Δημ. Ραμματάς, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου Νηλείας Ιωάν. Ευαγγελινος, ο ταμίας του συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Γατζέας Νικ. Κουτσίκος καθώς και πολλοί μόνιμοι και μη, κάτοικοι της περιοχής.

Ο Εξωτερικός Αυτόματος Απινιδωτής αποτελεί ένα δώρο ζωής από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κάτω Γατζέας, ενώ στην συνεχεία θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος πιστοποιημένων σεμιναρίων ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι κάτοικοι να εκπαιδευτούν στην χρήση του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.