«Φτερά» της Sky Express προς Σκιάθο

Από 1η Οκτώβρη, θα τη συνδέει δύο φορές με την Αθήνα

«Φτερά» για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, ανοίγει από την 1η Οκτώβρη η Κρητική αεροπορική εταιρία «Sky Express», που θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα το νησί του Παπαδιαμάντη, με την Αθήνα.
Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρίας Γιάννη Λιδάκη, που μίλησε στο «Ράδιο Ακρόαμα» από την 1η του επόμενου μήνα η Sky Express θα συνδεθεί με νέους προορισμούς και θα συνδέει την Αθήνα με Σκιάθο, Κάρπαθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία και Ζάκυνθο, ενώ από τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται πτήσεις προς Σάμο και Χίο.
«Οι πτήσεις για Σκιάθο από Αθήνα, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή, 1.30 το μεσημέρι από Σκιάθο, 12.30 από Αθήνα με τιμή εισιτηρίου από 37,5 €», τόνισε ο κ. Λιδάκης.
Ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας, ανέφερε ότι για τέσσερα χρόνια έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται από και προς Σκιάθο πτήσεις, αρχικά δύο φορές την εβδομάδα και τους καλοκαιρινούς μήνες αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνηση, υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν κι άλλες.

Ο Γιάννης Λιδάκης, ανέφερε ότι η εταιρεία κινείται με σταθερά βήματα και αυξάνει τον στόλο της, με νέου τύπου αεροπλάνα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προσφέρει χαμηλές τιμές στις οποίες συμπεριλαμβάνοντας και οι αποσκευές.
Ερωτηθείς για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ανέφερε ότι παλιά είχε γίνει μία προσπάθεια κι υπήρχε αεροπορική σύνδεση με Μύκονο κι Ηράκλειο, ωστόσο δεν απέκλεισε στο μέλλον να γίνει κι άλλη προσπάθεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.