Φυλάκιση για κλοπές σε σπίτια στο Πήλιο

Έκλεψε μοτοσικλέτα και διέρρηξε κατάστημα

Σε φυλάκιση 38 μηνών μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε ερήμην ένας 33χρονος, υπήκοος Αλβανίας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ο δράστης είχε διαρρήξει δύο σπίτια στον Άγιο Δημήτριο Πηλίου στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2016 και είχε κλέψει από το πρώτο ηλεκτρικές συσκευές, κουβέρτες, τρόφιμα ποτά και άλλα είδη αξίας περίπου 300 €. Από το δεύτερο σπίτι είχε κλέψει ηλεκτρικές μικροσυσκευές και άλλα είδη, παπούτσια, επώνυμα μπλουζάκια και άλλα ρούχα, ακόμη και κολόνιες… αξίας περίπου 1000 €. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Έκλεψε μοτοσικλέτα
και διέρρηξε κατάστημα

Το ίδιο Δικαστήριο καταδίκασε ερήμων, έναν 39χρονο Βολιώτη, σεσημασμένο για κλοπές, σε φυλάκιση 15 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για κλοπή κατ’ εξακολούθηση το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2016. Αρχικά διέρρηξε ένα κινέζικο κατάστημα από το οποίο είχε κλέψει χρηματικό ποσό 1000 € και την επόμενη μέρα μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε βρεθεί όμως και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.