Γενική συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ., την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 11.00 πμ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ, στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ον : Λογοδοσία- Έκθεση διαχείρισης πεπραγμένων Δ.Σ. χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ 2ον : Ανακοίνωση έκθεσης ορκωτών ελεγκτών χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ 3ον : Ανακοίνωση ετήσιας έκθεσης Εποπτικού Συμβουλίου χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ 4ον :Έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ 5ον :Απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Γ.Διευθυντού και Διευθυντού, καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.01.2017-31.12.2017.
ΘΕΜΑ 6ον :Έγκριση του προγράμματος δράσης και ανάπτυξης του Αγροτικού Συν/σμού και του ετήσιου προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων για την χρήση 2018.
ΘΕΜΑ 7ον : Λήψη απόφασης για τον όγκο των προϊόντων αυτούσιων ή μεταποιημένων που πρόκειται να εμπορευθεί ο Αγροτικός Συν/σμός Βόλου, βάσει του άρθρου 8 του Ν4384/2016, για την περίοδο 2018.
ΘΕΜΑ 8ον: Τροποποίηση ύψους συνεταιρικής μερίδας.
ΘΕΜΑ 9ον: Τροποποίηση καταστατικού.
ΘΕΜΑ 10ον: Έγκριση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και του Κανονισμού Υπηρεσιακής Κατάστασης Προσωπικού.
ΘΕΜΑ 11ον: Διαχείριση κερδών της χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ 12ον: Επικύρωση Μητρώου Μελών Συν/σμού-Καθορισμός αμοιβών και εξόδων των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ 13ον : Ορισμός ορκωτών ελεγκτών χρήσης 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους.
ΘΕΜΑ 14ον:Διάφορα.
Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι τα δύο τρίτα (2/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ. Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική συνεδρίαση, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (την Τετάρτη 16/05/2018) και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης. Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση απαρτία υπάρχει, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης παρίσταται ή εκπροσωπείται σε αυτή το ήμισυ (1/2) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.