Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου στην Τσαγκαράδα

Το αρχικό κείμενο και η φωτογραφία είναι του Κώστα Ζαφειρόπουλου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Η τελευταία δράση της Ένωσης για την προσκοπική χρονιά 2018-2019 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στην δροσερή χαμένη μέσα στο πράσινο Τσαγκαράδα, ύστερα από πρόσκληση του αδελφού μας Λεμονή Ψαρρά και της συζύγου του Κατερίνας, το γένος Κοπανάρη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που υπογράφει ο αρχηγός Χαράλαμπος Σκυργιάννης.
«Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με το υπέροχο ξυλόγλυπτο τέμπλο, συνεχίστηκε με δροσερό καφεδάκι κάτω από τον χιλιόχρονο πλάτανο της Αγίας Παρασκευής και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Αρχοντικό Κοπανάρη (οικογένειας της Κατερίνας). Τα μέλη της Ένωσης ξεναγήθηκαν στο Αρχοντικό, που χτίστηκε στα 1737 και διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, γεμάτο παλιά χρηστικά αντικείμενα, φωτογραφίες και πολλές αναμνήσεις πολλών ζωών. Επακολούθησε πλούσιο γεύμα, αποτέλεσμα των κόπων της Κατερίνας, στον κήπο κάτω από πανύψηλα δέντρα και ανάμεσα σε όλων των χρωμάτων τις ορτανσίες.
Μια υπέροχη ημέρα που την οφείλουμε στο ζεύγος Λ.Ψαρρά και για την οποία τους ευχαριστούμε πολύ! Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση το Φθινόπωρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.