«Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τη λογική και την πραγματικότητα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε δήλωση της Αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία
Κατερίνας Παπανάτσιου, αναφέρεται ότι «μετά την κοροϊδία με τον «νέο ΕΝΦΙΑ», όπου για άλλη μια φορά ευνοούνται οι έχοντες, μετά από τόσες ρυθμίσεις ωφέλειας των υψηλών εισοδηματικών κλιμακίων, όπως το αφορολόγητο στις μεταβιβάσεις ακινήτων, εχθές, ο κος Σκυλακάκης ξεπέρασε τον εαυτό του, δηλώνοντας πως από την μείωση του φόρου στα καύσιμα θα ωφεληθούν οι πλούσιοι γιατί αυτοί έχουν αυτοκίνητα, για αυτό και η Κυβέρνηση δεν προχωράει στην εν λόγω μείωση!

Οριστικό διαζύγιο με τη λογική και την πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας.
Μάλλον η Νέα Δημοκρατία δεν προχωράει την διαγραφή μέρους του χρέους της πανδημίας ή την συνταγογράφηση των τεστ για CoVid19, για τον ίδιο λόγο!
Αυτή η Κυβέρνηση συνολικά, είναι το μεγάλο πρόβλημα που δυστυχώς, αντιμετωπίζει ο λαός.
ΥΓ- Εχθές επίσης, ανακοινώθηκαν τα προκαταρκτικά στοιχεία για τον πληθωρισμό Ιανουαρίου, στο 5,5%. Πόσο δίκιο είχε πάλι το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.