Η Ομοσπονδία Λιμενικών ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μετά και την επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου στη πόλη του Βόλου στις 13 & 14 Απριλίου που φιλοξενήθηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές στο ξενοδοχείο Volos Palace η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών Π.Ο.Λ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, από την πρώτη μας συνάντηση ο νέος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτας Δημήτριος αγκάλιασε την πρότασή μας ώστε το συνέδριό μας, που θα είχε ως θέμα τον ρόλο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στη Πολιτική Προστασία αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού, να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε κομβικός ο ρόλος που διαδραμάτισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου ενώ στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή μέχρι τέλους βρέθηκε και διαχειρίστηκε με επιτυχία κάθε ζήτημα που πρόκυπτε, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αναστασίου Ιωάννης.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγνωρίζει την προσφορά των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ όπως παράλληλα αποτυπώθηκε και με τη συμμετοχή των δύο Υφυπουργών, όλων των Βουλευτών, των 5 Δήμων αλλά και πλήθος φορέων του Ν. Μαγνησίας που τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριό μας, τονίζει η ΠΟΛ.

Τα αποτελέσματα του συνεδρίου, αποτιμώνται θετικά τόσο για τους λιμενικούς όσο και για την τοπική κοινωνία που με τον τρόπο αυτό αξιολογεί το έργο του και κατατάσσει το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή και τα στελέχη του ως κορωνίδα ασφαλείας και προστασίας των πολιτών σε κάθε σημείο της χώρας μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.