Η Οσιότητα, το κεντρικό θέμα των Συνελεύσεων των Μαρτύρων

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει τις Περιφερειακές Συνελεύσεις τους για το 2016 με θέμα «Παραμείνετε Όσιοι στον Ιεχωβά!» Η πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει επιλεγεί ως ο τόπος διεξαγωγής για την Βόρεια Ελλάδα. Χιλιάδες άτομα θα παρευρεθούν στις 9 τριήμερες συνελεύσεις που ξεκίνησαν από 24-26 Ιουνίου 2016 και διεξάγονται κάθε εβδομάδα, μέχρι και το τριήμερο 19-21 Αυγούστου 2016 στην Αίθουσα διαλέξεων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά 349-351 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 9:20 και θα τελειώνει στις 16:50 και θα διεξαχθεί στις εξής γλώσσες: Ελληνική, Ελληνική Νοηματική, Αλβανική, Ρωσική, Γεωργιανή και Αρμενική. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά της Μαγνησίας θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο τριήμερο 19-21 Αυγούστου 2016.
Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 49 μέρη και το καθένα θα εξετάζει το θέμα της «οσιότητας». Επιπλέον, οι Μάρτυρες έχουν προετοιμάσει ειδικά για αυτό το πρόγραμμα 35 βίντεο, καθώς και δύο μικρές ταινίες οι οποίες θα προβληθούν το Σάββατο και την Κυριακή. Κάθε μέρα, το πρωινό και το απογευματινό πρόγραμμα θα αρχίζει με μουσικά βίντεο που ετοιμάστηκαν για τη συνέλευση.

Όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, οι Μάρτυρες θα διανείμουν μια ειδική πρόσκληση στο κοινό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων: jw.org. Ως Μάρτυρες του Ιεχωβά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οσιότητα είναι απαραίτητο συστατικό σε οποιαδήποτε υγιή σχέση. Αυτόν τον χρόνο, το πρόγραμμα της συνέλευσής μας, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν πιο ισχυρούς δεσμούς με φίλους, μέλη της οικογένειας και πάνω απ’ όλα με τον Θεό. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν το πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.