Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, κάνει γνωστό στα μέλη του ότι μετά από επίμονες προσπάθειες θα επανισχύσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τη λειτουργία τριών ειδικών τμημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό θα υλοποιηθούν τρία Τμήματα Μετεκπαίδευσης:
1. Επισιτισμού
Αφορά στις ειδικότητες:
• Εστίαρχου (Mαιτρε)
• Υπομαίτρ (Sous-Maitre)
• Αρχισερβιτόρου (Captain)
• Σερβιτόρου Τραπεζαρίας Σαλονιού ή Ορόφων (Θαλαμηπόλου)
• Σερβιτόρου – Σερβιτόρου Bar
• Βοηθού σερβιτόρου
• Ταμία- Ελεγκτή (Ταμπλίστα)
• Μπάρμαν και Βοηθού Μπάρμαν
2. Οροφοκομίας
Αφορά στις ειδικότητες:
• Αρχιμάγειρα
• Μάγειρα Α΄και Β΄
• Μπουφετζή
• Μπουφετζή Α΄
• Ψήστη
• Τηγανιέρη
• Τεχνίτη Πιτσαρίας
• Ντονερτζή
3. Μαγειρικής Τέχνης
Αφορά στις ειδικότητες:
• Προϊσταμένου/ης Υπνοδωματίων και κοινόχρηστων χώρων
• Προϊσταμένου/ης Λινοθήκης και πλυντηρίου
• Καμαριέρας
• Οροφοκόμου (Βαλέ)
Ολόκληρη η Προκήρυξη, με τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και με τις διευθύνσεις που πρέπει να υποβάλλονται βρίσκονται στα sites
• www.mintour.edu.gr
• www.mintour.gov.gr
Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Δ.Σ., για όλες τις λεπτομέρειες.