Η Ζ. Μακρή στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου, στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου και στα σχολεία του ΕΚΚΝ Βόλου

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε σχολικές μονάδες του Ν. Μαγνησίας και μίλησε με μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη σχολική χρονιά, που πλησιάζει στο τέλος της, για τις δράσεις των σχολείων και για την επόμενη ημέρα στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Η κ. Μακρή παραβρέθηκε στην ημερίδα παρουσίασης των συμμετοχών των μαθητών του ΕΠΑΛ Βελεστίνου στα προγράμματα κινητικότητας ERASMUS +, στο σχέδιο δράσης Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, σε προγράμματα πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, σε πανελλήνια φεστιβάλ και σχολικούς διαγωνισμούς, κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή κ. Λιαπόπουλου και του συλλόγου διδασκόντων.

Επίσης, χαιρέτισε την εκδήλωση παρουσίασης των σχολικών δράσεων του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου αποδεχόμενη πρόσκληση του Διευθυντή κ. Γκίκα, των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου.

Οι επισκέψεις της κ. Μακρή ολοκληρώθηκαν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΕΚΚΝ Βόλου, κ. Αποστολάκη, τον διευθυντή των Εκπαιδευτικών Μονάδων του ΕΚΚΝ Βόλου, κ. Φόβο και τον κ. Καραγιάννη, προϊστάμενο του 33ου Δημοτικού Σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της, η Υφυπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων, που λειτουργούν στο ΕΚΚΝ, δηλαδή, το Παράρτημα του 6ου Γυμνασίου Βόλου και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.