Η «Ζωή» για τη μετανάστρια δραστηριοποιείται και στον Βόλο

Με εκδηλώσεις, δράσεις και άλλες πρωτοβουλίες

Με αφορμή την «Γιορτή της Μητέρας» τα μέλη του Παραρτήματος της ΜΚΟ Οργάνωσης «η Ζωή» που πρόσφατα άρχισε την δραστηριοποίηση και στην πόλη του Βόλου, από μετανάστριες γυναίκες (από την Αλβανία) επισκέφθηκαν το Μουσείο της Πόλης μαζί με τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ΜΚΟ Οργάνωση ιδρύθηκε πριν από 2 χρόνια από μετανάστριες που ζουν σπουδάζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα αν και ήδη έχει εξαπλωθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας(σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από γυναίκες μετανάστριες).

Η γυναίκα μετανάστρια έχει σημαντικό ρόλο στην οικογένεια, ως εργαζόμενη μητέρα με ότι συνεπάγεται αυτό, αφού εργάζεται με αξιοπρέπεια για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η κάθε μία ξεχωριστά, μας ώθησε να ενωθούμε και να δημιουργούμε καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα για την γυναίκα μετανάστρια. Γίνονται εκδηλώσεις, προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον ρόλο της γυναίκας μετανάστριας, έχουν πραγματοποιηθεί ημερίδες, εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορες άλλες δραστηριότητες, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Όλες μαζί υποστηρίζουμε η μία την άλλη. Ευχαριστούμε όσες γυναίκες μετανάστριες συμμετέχουν στη “Ζωή”. Συνεχίζουμε δυναμικά να δίνουμε ζωή στην «Ζωή» και στο Βόλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.