Ειδικότητες για ωρομίσθιους στο Ωδείο θα καθορίσει το Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που θα επιλέξει χώρο Επιλογή χώρου για την εγκατάσταση μεγάλου πράσινου σημείου στη Δ.Κ. Αλμυρού και θα καθορίσει ειδικότητες για σύναψη σύμβασης ωρομίσθιου προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ., σύμφωνα με το Π.Δ. 524/1980, για το δημοτικό ωδείο Αλμυρού.

Ακόμη, θα υποβληθεί πρόταση στο Ε.Π. “Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020”, στον Α.Π. 3 “Προστασία του περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον”, με τίτλο “Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (Ε.Ε.Α.Χ.) στην Αλόννησο και στο Δυτικό Παγασητικό και θα εγκριθεί η έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Αλμυρού, για το έτος 2016.

Επίσης, θα εκμισθωθεί δημοτικός χώρος για την εγκατάσταση κινητών καντινών στον οικισμό “Νηες” της Τ.Κ. Σούρπης και θα καθοριστεί ειδικό πρόστιμο για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης αφαιρεθέντων αντικειμένων, λόγω αυθαίρετης χρήσης κοινοχρήστου χώρου.

Τέλος, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό Τ.Κ. Αμαλιάπολης, για ορισμένο χρονικό διάστημα, κατά τη θερινή περίοδο και θα εγκριθεί η τοποθέτηση πλάκας με την προτομή του Νικολάου Μιχοπούλου, στην πλατεία της Τ.Κ. Κοκκωτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.