Ημερίδα παρουσίασης καλών πρακτικών για εκπαιδευτικούς αγγλικών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Αγγλικών, κ. Σωτήρχου Παναγιώτα, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα με τίτλο «Παρουσίαση καλών πρακτικών για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας». Η ημερίδα αυτή απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Αγγλικά τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Μαγνησίας και  θα λάβει χώρα στον 8ο όροφο του πύργου «Άνθιμος Γαζής» τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 9:20 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 13:10.

 

Η ημερίδα έχει ως κύριο στόχο την παρουσίαση καινοτόμων και αποτελεσματικών πρακτικών για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Μέσα από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες ενδεδειγμένες μεθόδους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν στις τάξεις τους. Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των εκπαιδευτικών, προωθώντας έτσι τη συνεργασία και την επαγγελματική ανάπτυξη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς Αγγλικών της Μαγνησίας να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν την ποιότητα της διδασκαλίας τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.