Κ. Παπανάτσιου: Δυναμικά μπροστά για την «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» στη χώρα μας

Δήλωση της Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές

Για γιορτή της δημοκρατίας κάνει λόγο η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου στο μήνυμά της για τις εκλογές του κόμματος, επισημαίνοντας πως το πολιτικό μήνυμα των εκλογών δόθηκε με αποφασιστικότητα και τα νέα και παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν πίσω τον λογαριασμό.

Ειδικότερα, η κ. Παπανάτσιου επεσήμανε πως «Χιλιάδες πολίτες επέλεξαν το δρόμο της εγγραφής τους στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία κάνοντας τη χθεσινή μέρα μια γιορτή της Δημοκρατίας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έθεσαν τον εαυτό τους δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Το πολιτικό μήνυμα δόθηκε με αποφασιστικότητα. Οι πολίτες που προσήλθαν στη κάλπη, παλιά και νέα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΣ έστειλαν πίσω το «λογαριασμό» και δήλωσαν την θέλησή τους να παλέψουν για να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί με αισιοδοξία, δύναμη, οργάνωση και αποφασιστικότητα θα δουλέψουμε για να απελευθερωθεί η χώρα μας από την κυβέρνηση των «αρίστων» της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της αυταρχικότητας και του συντηρητισμού.

Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε την «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που είναι απαραίτητη για την χώρα μας, τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.