Κ. Πατσογιάννη: Η τοπική αστυνομία δείχνει ένα σύγχρονο «πρόσωπο» στους πολίτες της Μαγνησίας

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει τεράστια σημασία στην ασφάλεια του πολίτη και προς την κατεύθυνση αυτή θα ενισχύσει τις αστυνομικές υπηρεσίες και θα παρέχει πλήρη πολιτική κάλυψη στις ενέργειες και δράσεις των αστυνομικών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της βίας» ανέφερε στους αστυνομικούς της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Πατσογιάννη.

Εντυπωσιασμένη δήλωσε από την πρωτότυπη και μοναδική στην Ελλάδα έκθεση αστυνομικών κειμηλίων και στολών που στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο. Η έκθεση είναι επισκέψιμη σε σχολεία και φορείς και δείχνει με υπερηφάνεια το νέο, σύγχρονο και εκπαιδευτικό «πρόσωπο» της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εξέφρασε τον θαυμασμό της για το επίτευγμα και δήλωσε πως είναι καιρός πλέον οι πολίτες – μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες που πρέπει να μιμηθούν και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις- να αντιληφθούν και τον κοινωνικό ρόλο των Ελλήνων αστυνομικών.

Ξεναγήθηκε από τους αξιωματικούς σε όλες τις υπηρεσίες και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως η βελτίωση των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες και αποτελούν «όπλο» στα χέρια της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος.

Παράλληλα συζητήθηκε και το μείζον ζήτημα της ενίσχυσης υπηρεσιών, όπως των αστυνομικών τμημάτων στις Β.
Σποράδες, όπως και σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση και μεγάλο αριθμό μόνιμων κατοίκων που εμφανίζουν ελλειπέστατη αστυνόμευση.

Η υποψήφια βουλευτής δεσμεύτηκε για την προώθηση της επίλυσης θεμάτων τόσο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με την νίκη της παράταξης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.