Κάλεσμα συνταξιούχων Μαγνησίας για συγκέντρωση υπέρ απολυμένης

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί έξω από τα δικαστήρια

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της ΒΕΜΕΚΕΠ, απευθύνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης απόλυσης συνδικαλίστριας, που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και προαναγγέλλεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί έξω από τα δικαστήρια.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή προς τους εργαζόμενους, «και στο εργοστάσιο που εργάζεστε επανειλημμένα η εργοδοσία εφάρμοσε όλο το οπλοστάσιο των αντεργατικών νόμων που έχουν άμεσα σχέση με τις αμοιβές σας, όπως η εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας, οι εργασιακές σχέσεις με το μπλοκάκι και οι απολύσεις των συναδέλφων σας που έχουν γίνει πρόσφατα.

Ειδικά στην περίπτωση της συν. Τασολάμπρου Χρυσούλας η απόλυση της είναι καραμπινάτη συνδικαλιστική δίωξη γιατί η συναδέλφισσα, είναι ταμίας του Συνδικάτου Μετάλλου « Μήτσος Παπαρήγας», μέλος στην σημερινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εκλεγμένη αντιπρόσωπος από το σωματείο σας για την ΠΟΕΜ και το ΕΚΒ.

Συζητήστε όλα αυτά στην Γενική Συνέλευση σας και πάρτε απόφαση για την συμμετοχή σας στην κινητοποίηση των σωματείων και φορέων έξω από τα Δικαστήρια Βόλου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 10.00πμ, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να σταματήσουμε τις απολύσεις και ειδικά αυτές που αφορούν για την συνδικαλιστική δράση, να απαιτήσουμε την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφισσάς σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.