Καταγγέλλει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άγρια καταστολή που επέδειξε η κυβέρνηση σε αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς που παλεύουν για δουλειά και δικαιώματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της..

“Βροχή χημικών και κροτίδων από τα ΜΑΤ ενάντια στην μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών την Παρασκευή 11 Δεκέμβρη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της εκπαιδευτικού και μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ Θεοδώρας Δριμάλα, του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και ενός φοιτητή από τη Φιλοσοφική σχολή.

Έτσι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όσους διαδηλώνουν ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που παίρνει. Αυτό το αποκρουστικό τους πρόσωπο προσπαθούν μάταια να κρύψουν πίσω από ωραία λογάκια για τη δήθεν νέα μεταμνημονιακή εποχή και τα παραμύθια της «δίκαιης ανάπτυξης» που μας τσαμπουνάνε κάθε μέρα στα ΜΜΕ.

Η επίθεση αυτή δείχνει ότι δεν έχουν κανένα δισταγμό, προκειμένου να επιβάλουν την πολιτική τους, η οποία στο χώρο των εκπαιδευτικών εκφράζεται με την ομηρία και ανεργία χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων, καθώς και με τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.

Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με την τρομοκρατία, τον εμπαιγμό και την εκλογική εξαπάτηση, από τον αγώνα χιλιάδων εκπαιδευτικών για το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρεπή εργασία είναι βαθιά γελασμένοι.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, κάθε νέο και νέα, όλο τον λαό, να καταγγείλουν και να καταδικάσουν τη βάρβαρη αυτή επίθεση!” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.