Κατερίνα Πατσογιάννη: Η ΝΔ έχει πρόγραμμα που θα εφαρμόσει από τις 8 Ιουλίου

Στην εκπομπή Ζωή.gr με την Χριστίνα Βίδου στο ραδιόφωνο του Σκάι μίλησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Πατσογιάννη.
Μάλιστα την ώρα της συνέντευξης βρισκόταν στο Αχίλλειο Πτελεού, στο Αλμυρό, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της υπαίθρου θέλουν δίπλα τους την Πολιτεία. «Οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών προσπαθούν με τεράστια δυσκολία να μείνουν στον τόπο τους. Δεν θέλουν να τον εγκαταλείψουν. Και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Αν φύγουν και οι τελευταίοι θα ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος. Πρέπει πάση θυσία ο κόσμος να μείνει στον τόπο του» ανέφερε η κ. Πατσογιάννη.
Πρόσθεσε με έμφαση ωστόσο ότι «Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ψαράδες καταγγέλλουν φοροεισπρακτικές μεθόδους, καθώς το Κράτος έρχεται να γίνει συνέταιρός τους».
Σημείωσε πως οι υποψήφιοι βουλευτές ενημερώνουν τους συμπολίτες τους για το πρόγραμμα της ΝΔ – ειδικά το οικονομικό σκέλος- και διαπιστώνουν πως η αβάστακτη φορολογία είναι αυτό που δεν μπορεί να αντέξει πλέον κανείς.
«Μιλώντας με τους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ, σχετικά με την μείωση της φορολογίας, αντιλαμβανόμαστε ότι δείχνουν αισιοδοξία και περιμένουν. Θέλουν να φύγουν προς το μέλλον. Μέσα από την κάλπη θα δώσουν την απάντησή τους, αυτό μας λένε. Τους εξηγούμε πως η ΝΔ θα είναι δίπλα τους με καλύτερο πρόγραμμα, με περισσότερες δουλειές και λιγότερους φόρους» λέει.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν όσα λέγονται προεκλογικά τηρηθούν μετά τις εκλογές η κ. Πατσογιάννη υπογράμμισε: «Μία ομάδα ανθρώπων – για μεγάλο χρονικό διάστημα- δούλεψε σκληρά και έχει καταλήξει σε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που θα φέρουν αποτελέσματα. Δίνουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, αλλά και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα στηρίξει την κοινωνική πολιτική. Το πρόγραμμα της ΝΔ μπορεί να εφαρμοστεί από την επομένη των εκλογών του Ιουλίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.