Στον δρόμο κατεβαίνουν την Τετάρτη 9 Απριλίου οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας και σύμφωνα με τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού το απεργιακό ραντεβού στον Βόλο δίνεται στις 10:30 στη Θόλο του κτηρίου Παπαστράτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι συνταξιούχοι ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια με άμεσες και πραγματικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις και μέτρα για την υγεία. Ζητούν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως κα δωρεάν φάρμακα.
Στις διεκδικήσεις τους οι συνταξιούχοι θέτουν και το ζήτημα των Τεμπών, ζητώντας να αποδοθούν και πολιτικές ευθύνες, ενώ αιτούνται παράλληλα την άμεση καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης, την επιστροφή των αναδρομικών δώρων και επικουρικών του 11μηνου 2015 – 2016 για όλους τους συνταξιούχους, την άμεση ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις κύριες συντάξεις. Τέλος ζητούν να σταματήσει κάθε στήριξη, χρηματοδότηση στους αιματηρούς πολέμους και να δοθούν χρήματα για τις ανάγκες του λαού, των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Κατεβαίνουν στον δρόμο οι συνταξιούχοι Μαγνησίας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































