Κλήρωση για άδειες άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου

Από τη Δ/νση Ανάπτυξης – Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, εγκρίθηκε η χορήγηση με κλήρωση των πενήντα δύο αδιάθετων αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου του έτους 2016, κατά το τρέχον έτος, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 22 & 23 του Ν. 4264/2014.

Κατόπιν των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στην αρμόδια «υπηρεσία με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και προκειμένου να προχωρήσουμε στην προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία διαδικασία, παρακαλούμε όπως προσέλθουν στις 16 Μαΐου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, στην αίθουσα συνεδριάσεων για την διενέργεια της κλήρωσης, για την χορήγηση των πενήντα δύο αδιάθετων αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου: Η διαδικασία της κλήρωσης θα ολοκληρωθεί και σε περίπτωση απουσίας των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας 2421-3-52526 και 2421-3-52521».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.