Κορωνοπάρτι 100 ατόμων στο δάσος Κουρί

Κορωνοπάρτι 100 ατόμων διέλυσε προχθές τα ξημερώματα η Αστυνομία στο δάσος Κουρί, στον Αλμυρό και προέβη σε δύο συλλήψεις ατόμων, που όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 28χρονο που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, για διοργάνωση κορωνοπάρτι με 100 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος λειτουργούσε μπαρ ιδιοκτησίας του, ενώ ο 28χρονος ήταν διοργανωτής πάρτι, με περίπου 100 όρθιους πελάτες. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του μπαρ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 € και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Από το Α.Τ. Αλμυρού θα σχηματιστεί δικογραφία, ο 28χρονος διώκεται ποινικά για παράβαση του νόμου περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ενώ σε βάρος των συμμετεχόντων στο πάρτι δεν θα ασκηθεί δίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε για τη διοργάνωση του πάρτι, μέσω social media που γινόταν η πρόσκληση και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες επενέβη για να διαλύσει τη συγκέντρωση, που με τόσους συμμετέχοντες και χωρίς μέτρα, αποτελούσε υγειονομική «βόμβα».

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθη χθες ένας 36χρονος Αλβανός, καθώς κατελήφθη ως ιδιοκτήτης επιχείρησης μαζικής εστίασης μερικής επεξεργασίας υπαίθριο μπαρ, να λειτουργεί κατά παράβαση των μέτρων προστασία για την πρόληψη του κορωνοϊού και σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.