ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Ερώτηση προς την Περιφέρεια για την επαρχιακή οδό από Λάυκο έως Πλατανιά

Ερωτήσεις προς την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας απηύθυναν περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην επαρχιακή οδό από Λαύκο, Προμύρι έως Πλατανιά στο Νότιο Πήλιο.

Αναλυτικά οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τσιαπλές Αναστάσιος και Νάνος Αποστόλης αναφέρουν:
«Αγαναχτισμένοι είναι οι κάτοικοι και επισκέπτες των χωριών Λαύκου, Προμυρίου και Πλατανιά του Νοτίου Πηλίου από τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει ο επαρχιακός δρόμος από το Λαύκο έως τον Πλατανιά. Ειδικά το τμήμα από το Δέλτα Προμυρίου έως τον Πλατανιά είναι σε κακή κατάσταση.

Σε αρκετά σημεία υπάρχει βύθισμα που σε κάθε βροχή γίνεται πιο έντονο και επικίνδυνο και χρειάζεται εκεί να μπουν κιούγκια.

Αυτά τα προβλήματα δεν προέκυψαν τώρα, αλλά υπάρχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και τα έχουμε επισημάνει και παλιότερα ως Λαική Συσπείρωση, χωρίς όμως να αντιμετωπισθούν στην ουσία τους, παρά κάποια επιμέρους παρέμβαση.

Ειδικά αυτή την περίοδο που αρχίζει και η τουριστική κίνηση, χρειάζεται να δοθεί άμεση λύση.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, επερωτάμε την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας: Γιατί δεν έχει παρέμβει μέχρι τώρα για την επίλυση αυτών των προβλημάτων; Πότε σκοπεύει να κάνει την συντήρηση της επαρχιακής οδού, από τον Λαύκο έως τον Πλατανιά;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.