Λιγότεροι μαθητές της Γ’ Λυκείου επέστρεψαν σήμερα στα θρανία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στη Μαγνησία συμμετείχε στην εκπαιδευτική διαδικασία το 44,5% των μαθητών

Δεύτερη ημέρα σήμερα, όπου συνεχίστηκαν τα μαθήματα για τη Γ΄Λυκείου με τους μισούς μαθητές , σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και στη Μαγνησία συμμετείχε στην εκπαιδευτική διαδικασία το 44,5% των μαθητών έναντι του 54% χθες. Μεγάλη μερίδα των μαθητών φάνηκε πως θα συνεχίσει το διάβασμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις στο σπίτι , ενώ στις θέσεις τους ήταν το σύνολο σχεδόν των εκπαιδευτικών, καθώς μόλις ένα 5% έλαβε άδεια.
Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη στα Λύκεια του Βόλου αναμένονταν 693 μαθητές και προσήλθαν στις σχολικές αίθουσες 325, δηλαδή το 46,9%, ενώ στο 6,6% ήταν οι αδειοδοτήσεις των εκπαιδευτικών.
Στις ημιαστικές περιοχές, δηλαδή στην περιφέρεια της Μαγνησίας, αναμένονταν 150 μαθητές από τους οποίους μαθήματα παρακολούθησαν οι 107, δηλαδή το 71,33% και μόλις το 1,75% των εκπαιδευτικών έλαβε άδεια.
Στο 30,92% ήταν η προσέλευση μαθητών στα ΕΠΑΛ, καθώς αναμένονταν 414 μαθητές και προσήλθαν οι 128, δηλαδή το 30,92% ενώ το 3,66% των εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ έλαβε άδεια.
Συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε σύνολο 1257 μαθητών στο νομό, στα θρανία επέστρεψαν οι 560, δηλαδή το 44,55% και το 5% των εκπαιδευτικών έλαβαν άδεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.