Μαγεύει το βίντεο με γεύση Πηλίου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας (video)

Η ομορφιά και η φιλοξενία του Πηλίου κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα βίντεο που δημιούργησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, προσκαλώντας όλους να το επισκεφθούν. Και μπορεί το βουνό των Κενταύρων να πληγώθηκε από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποί του όμως είναι παρόντες και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ταξιδιώτη με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε το Πήλιο είναι ο ιδανικός χειμερινός προορισμός.

Με αφορμή το βιντεάκι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η κ, Θέκλα Καμμένου, τουριστική πράκτορας και πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου προχώρησε σε μία ανάρτηση αναδεικνύοντας την ουσία του βίντεο, ότι το Πήλιο είναι εδώ και περιμένει μικρούς και μεγάλες για να του προσφέρει αξέχαστες στιγμές.


«Τα άρθρα των αγαπημένων φίλων δημοσιογράφων έχουν ήδη αρχίσει και ταξιδεύουν και διαβάζονται από αναγνώστες…Ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες θα μάθουν την αλήθεια για το “πληγωμένο” αλλά πάντα όμορφο Πήλιο μας ! Το μαγικό βουνό μας συνεχίζει και μας χαρίζει απλόχερα την ομορφιά του και έχει αρχίσει και ντύνεται με τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα χρώματα του.. Οι άνθρωποι του είναι έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν. Όλα είναι έτοιμα και σας περιμένουν να απολαύσετε μοναδικές γιορτές, σε έναν τόπο γεμάτο ευλογία και ομορφιά ! ! ! Γιατί οι Μύθοι δεν χάνουν ποτέ την Αίγλη τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Καμμένου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.