Κάθοδο στην Αθήνα την Τρίτη το βράδυ με τρακτέρ, αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια της Λάρισας, χθες στην πολύωρη πανελλαδική σύσκεψη των επιτροπής των μπλόκων.
Την ίδια ημέρα, όσοι μείνουν πίσω στα μπλόκα , θα προχωρήσουν σε παράλληλες δράσεις σε τελωνεία και λιμάνια.
Με την απόφαση αυτή αναμένεται να συνταχθούν οι αγρότες της Μαγνησίας, τόσο στο μπλόκο του Αλμυρού, όσο και του Στεφανοβικείου. Οι αγρότες της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου, χθες το απόγευμα έκλεισαν συμβολικά την παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου.
Στην πανελλαδική σύσκεψη 50 μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας οι αγρότες αποφάσισαν συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φλεβάρη με τρακτέρ, λεωφορεία και αγροτικά οχήματα. Μέχρι τότε, αναμένεται να ενταθούν οι δράσεις σε κάθε μπλόκο.
Στην συνεδρίαση, η πλειοψηφία των αγροτών πρότεινε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θεωρούν ότι το βασικό τους αίτημα, το αφορολόγητο πετρέλαιο, δεν ικανοποιήθηκε.
Παράλληλα, αναμένεται ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να επιτραπεί η είσοδος των οχημάτων στην Αθήνα. Μάλιστα συμφώνησαν να απευθυνθεί κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να ενισχύσει το συλλαλητήριο.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























