Μαγνησία: Σήμερα η συνέχεια με τις Πανελλαδικές για τους μαθητές ΕΠΑΛ

Ενώ αύριο οι εξετάσεις συνεχίζονται για τους μαθητές των ΓΕΛ

Συνεχίστηκαν χθες Δευτέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 21 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στις εξετάσεις συμμετείχαν 1252 μαθητές σε σύνολο 1325 και απουσίασαν 73. Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 476 μαθητές σε σύνολο 493 και απουσίασαν 17. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 445 μαθητές σε σύνολο 487 και απουσίασαν 42. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής συμμετείχαν 331 μαθητές σε σύνολο 345 και απουσίασαν 14.
Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών.