Με επιτυχία η απονομή Βραβείων-Μεταλλίων σε μαθητές των Γυμνασίων- Λυκείων του νομού

Καθώς και των τιμητικών πλακετών σε μαθηματικούς από την Ε.Μ.Ε. – Παράρτημα Μαγνησίας

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Δημητριάδος πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Βραβείων-Μεταλλίων των Επιτυχόντων Μαθητών των Γυμνασίων & Λυκείων στους Διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. για το Σχολ. Έτος 2016-17. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Αιδεσιμολογιότατος π. Απόστολος Θάνος, ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Βόλου κ. Ηλίας Κουτσερής, Διευθύντριες, Διευθυντές και Συνάδελφοι όλων των Βραβευομένων Σχολείων του Νομού μας και πλήθος μαθητών και γονέων. Την εκδήλωση προσφώνησε η Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΜΕ Ν. Μαγνησίας Κα Στέλλα Δημητρακοπούλου η οποία ανέπτυξε συνοπτικά τις δράσεις του Παραρτήματος κι ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων του. Στη συνέχεια ο επίσημος προσκεκλημένος του Παραρτήματος κ. Χαράλαμπος Στεργίου, Μαθηματικός και συγγραφέας, συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους διαβεβαίωσε ότι αυτή τους η διάκριση είναι ένα μεγάλο βήμα που θα τους ανοίξει δρόμους στη μετέπειτα ζωή τους.
Συγχρόνως η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος, ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους, τίμησε του Επίτιμους Προέδρους του Παραρτήματος κ.κ. Νικολουδάκη Πέτρο, Δημόπουλο Σπυρίδωνα και Καρανίκα Θωμά όπως και τον Επίτιμο Γεν. Γραμματέα κ. Κομνό Κων/νο με τιμητικές πλακέτες.
Στην απονομή έλαβαν μετάλλια οι μαθητές: από τη Γ΄ Λυκείου η Γιαλίδη Λεμονιά (3ο Λύκειο Βόλου),από τη Β΄ Λυκείου οι Ηλιάκης Ευστάθιος (Λύκειο Αλμυρού) και Παπαγιάννης Νικόλαος (Μουσικό Λύκειο Βόλου), από την Α΄ Λυκείου ο Ανανιάδης Παύλος (1ο Λύκειο Βόλου), από τη Γ΄ Γυμνασίου οι Παπαγεωργίου Νικόλαος ( Ιδιωτικό Γυμνάσιο Προμηθέας), Βαίτσης Ευάγγελος( 8ο Γυμνάσιο Βόλου) και Γιαννίσης-Μανές Αργύρης (Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου) και από τη Β΄ Γυμνασίου η Ρασβάνη Κων/να (5ο Γυμνάσιο Βόλου).
Επίσης δόθηκαν τρία μετάλλια στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που πρώτευσαν στους 6ους Τοπικούς Διαγωνισμούς «Θαλής & Ευκλείδης» για την Α΄ Γυμνασίου και ήταν οι Πατέρας Νεκτάριος (9ο Γυμνάσιο Βόλου), Βοσινάκης Σταύρος (Ιδιωτικό Γυμνάσιο Προμηθέας) και Αθανασίου Ανδρονίκη (Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου). Στους επιτυχόντες που διακρίθηκαν στους 6ους Τοπικούς Διαγωνισμούς «Θαλής & Ευκλείδης» για την Α΄ Γυμνασίου δόθηκαν Βραβεία Α΄ , Βραβεία Β΄ και Βραβεία Γ΄ και σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Α΄ Φάσης του Διαγωνισμού « Ο Θαλής» δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις. Συνολικά βραβεύθηκαν 149 μαθητές. Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος συγχαίρει τους μαθητές, τους καθηγητές τους και τις οικογένειές στους για την επιτυχία τους αυτή. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και το βίντεο της απονομής στην ιστοσελίδα: eme-mag.gr
Στα επισυναπτόμενα αρχεία βρίσκονται οι αναλυτικές λίστες των επιτυχόντων μαθητών και ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.