Με τον βουλευτή Κων. Μαραβέγια συναντήθηκαν οι συνδικαλιστές λιμενικοί

Την Παρασκευή 20/05/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων με τον Βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια.
Ο βουλευτής ενημέρωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το προσωπικό, το οποίο υπηρετεί στις Λιμενικές Αρχές της Μαγνησίας, προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα και την τοπική κοινωνία.
Θετική εξέλιξη υπήρξε στο στεγαστικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει το Β΄Λ/Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων, εξαιτίας του οποίου κινδυνεύει να κλείσει, καθώς και στην αύξηση των οργανικών θέσεων των Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας και κατά προτεραιότητα των Β. Σποράδων, Γ΄Λ/Τ Αμαλιάπολης και Κ.Λ. Βόλου.
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων, αναγνωρίζοντας την προσφορά του βουλευτή κ. Κων. Μαραβέγια στην προώθηση των προβλημάτων του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην προσπάθεια του για την επίλυσή τους, απένειμε τιμής ένεκεν στον ίδιο τον βουλευτή και στον συνεργάτη του, κ. Ιωάν. Βογιατζή, τον θυρεό της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.