Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας: Στήριξη των επιλογών του κινήματος σε όλες τις εκλογικές μάχες»

Τη στήριξη των επιλογών του «Κινήματος Αλλαγής σε όλες τις εκλογικές μάχες» ζητά με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ, με την οποία ευχαριστεί παράλληλα, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.
Όπως αναφέρεται, «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για εμάς η προχθεσινή εκδήλωση και η παρουσία της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός!
Στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα ενότητας , αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας.
Στην πορεία των αρχών και των αξιών της μεγάλης προοδευτικής, δημοκρατικής μας παράταξης.
Το Κίνημα Αλλαγής μας εμπνέει και μας κινητοποιεί δίνοντας μας την δυναμική που χρειαζόμαστε στην μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών και εθνικών εκλογών. Στόχος μας είναι να λάβουμε κυβερνητική εκλογή προκειμένου να είμαστε οι ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.
Προχωράμε με το σχέδιο Ελλάδα που αποτελεί την εγγύηση για τις λύσεις που περιμένουν οι πολίτες από εμάς.
Πιστεύουμε πως είναι αναγκαίο να σταματήσει επιτέλους η τεχνητή πόλωση και ο επιζήμιος διχασμός που οι δυνάμεις της συντήρησης από την μία και οι δυνάμεις του λαϊκισμού από την άλλη προσπαθούν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία.
Για αυτό σας καλούμε να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας τις επιλογές του Κινήματος Αλλαγής σε όλες τις εκλογικές μάχες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.