Νέα επιμορφωτικά προγράμματα απ΄την Σχολή Διά Βίου Μάθησης

Για φοιτητές και απόφοιτους σχετικών σχολών, απόφοιτους λυκείου κ.α.

Η Σχολή Διά Βίου Μάθησης (Σ.Δ.Β.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γνωστοποίησε τα νέα επιμορφωτικά προγράμματα με τίτλους: «Διοίκηση Μονάδων Υγείας», «Marketing Ιδιωτικών Ιατρείων και Φαρμακείων», «Οικονομική & Διοικητική Υποστήριξη Ιατρείου-Φαρμακείου».

Τα συγκεκριμένα προγράμματα απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους κτηνιατρικών-ιατρικών-οδοντιατρικών τμημάτων και σχολών, φοιτητές και απόφοιτους φαρμακευτικών σχολών, απόφοιτους ΑΕΙ & ΤΕΙ, απόφοιτους λυκείου με συναφή εμπειρία (πχ. γραμματείς ιατρείων, βοηθούς φαρμακείων), σπουδαστές ΑΕΙ & ΤΕΙ καθώς και συναφών τμημάτων ΙΕΚ όπως και ιατρικούς επισκέπτες.

Βασικός στόχος των προγραμμάτων είναι η εξοικείωση και εμβάθυνση των συμμετεχόντων με τις έννοιες της διαχείρισης, καινοτομίας, δημοσίων σχέσεων αλλά και οικονομίας, ενώ δίνει έμφαση στην απαραίτητη ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και τη διαχείριση της εικόνας στο διαδίκτυο (ιστότοποι και social media).

H διάρκεια των προγραμμάτων έχει προγραμματιστεί ως εξής: Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Ιούνιος 2018. Διάρκεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων: 1 μήνας. Η περίοδος εγγραφών είναι: έως και 31 Μαΐου 2018. «Ολοκληρωμένη η παρουσίαση των προγραμμάτων και αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής απευθείας στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων, όπου και μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας on-line.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε είτε την ιστοσελίδα μας www.learning.uth.gr ή να μας ακολουθείτε μέσω social media Σχολή Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πληρ. τηλ.:24210 06366-68, Ε-mail: [email protected]».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.