Νέα παραίτηση Αντιδημάρχου στη Αλόννησο- «Εκτός» ο Νίκος Καραμανλής

Επιστολή παραίτησης με ευθείες βολές στον Δήμαρχο

Δεν πρόλαβε να οριστεί Αντιδήμαρχος Αλοννήσου με τομείς ευθύνης τις αθλητικές εγκαταστάσεις, την καθαριότητα, τα τεχνικά έργα, την ανακύκλωση κ.α. ο κ. Νικόλαος Καραμανλής και με επιστολή του κάνει γνωστή την παραίτησή του, με ευθείες βολές στον Δήμαρχο του νησιού κάνοντας λόγο για τρίμηνη εξαφάνισή του, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών!

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμανλής «από την αρχή του κοινού μας αγώνα για μια Αλόννησο διαφορετική, όλες οι προσπάθειές μας βασίζονταν στο κοινό μας όραμα. Την τρίμηνη εξαφάνισή σας μετά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορούσα να την εξηγήσω παρ’ ότι προσπάθησα» και αναφέρει πως ο Δήμαρχος του είχε προτείνει την παραπάνω θέση, όμως εκείνος χωρίς να είναι αρνητικός, απάντησε ότι θα συζητήσουν το θέμα από κοντά.

«Την επομένη που θα βρισκόμασταν επήλθε η εξαφάνισή σας από το Δημαρχείο. Φαίνεται ότι σας έγινε συνήθεια πλέον», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καραμανλής και σημειώνει ότι εξεπλάγην όταν ενημερώθηκε από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ πως ορίστηκε τελικά Αντιδήμαρχος.

«Μετά την εκλογή του συνδυασμού μας δεν προσκαλέσατε ποτέ τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας. Αντιθέτως αυτή η ενέργεια έγινε με πρωτοβουλία των εκλεγμένων συμβούλων σας και εσείς για ακόμη μια φορά ήσασταν εξαφανισμένος και απών… Γιατί άραγε; Δυστυχώς η έννοια του συλλογικού οργάνου για εσάς σημαίνει οικογενειοκρατία στην κυριολεξία. Εξάλλου είναι πλέον εμφανές ότι η μυστικοπάθεια είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει μετά την εκλογή σας, γεγονός που διεγείρει πολλά ερωτηματικά», συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Καραμανλής και καταλήγει ζητώντας να γίνει δεκτή η παραίτησή του ότι «ότι οι λέξεις παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός είναι φωτεινές από μόνες τους. Δεν χρειάζονται ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ για να λάμψουν».

Δείτε την επιστολή παραίτησης:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.