Νίκος Αθανασάκης: “Μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ για τα Rafale- Η Κυβέρνηση προασπίζεται τα ελληνικά σύνορα”

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Αθανασάκης, με αφορμή την έλευση των μαχητικών αεροσκαφών Rafale, κάνοντας λόγο για μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζοντας πως η Κυβέρνηση προασπίζεται τα ελληνικά σύνορα.

Όπως αναφέρει ο κ. Αθανασάκης “Σχεδόν ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης για την αγορά 24 μαχητικών αεροσκαφών Rafale, τα πρώτα 6 πέταξαν πάνω από τον γαλάζιο ελληνικό εναέριο χώρο. Τα μαχητικά αυτά θωρακίζουν την ισχύ της πατρίδας μας και αναβαθμίζουν τη χώρα σε επίπεδο επιχειρησιακό, τεχνολογικό και γεωπολιτικό.

Η μικροψυχία της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει πως μόνο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Ελληνικά σύνορα που είναι και Ευρωπαϊκά σύνορα.

Παγκοσμίως, η χώρα μας λαμβάνει τη θέση που της αρμόζει και αυτό το αντιλαμβάνονται ακόμη και οι γείτονες μας και η μόνη που δεν το αναγνωρίζει είναι η στυγνή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Συμμερίζοντας και τις τεράστιες προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων, στο εξής τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις, επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, τις επιχειρήσεις των υποβρυχίων μας, τις υποβρύχιες καταστροφές και τη ναρκαλιεία, απαλλάσσονται από κάθε φόρο.

Η Ελλάδα είναι και θα είναι η μεγάλη σταθεροποιητική δύναμη στον ευαίσθητο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και αυτό είναι δέσμευση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.