Νότιο Πήλιο: Τράκαρε το αυτοκίνητο του συντρόφου, της εν διαστάσει συζύγου του

Κρατείται μέχρι να δικαστεί αύριο ένας 40χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες

Δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του συντρόφου της εν διαστάσει συζύγου του, απλή σωματική βλάβη κατά της γυναίκας και απειλή άσκησε ο εισαγγελέας κατά ενός 40χρονου από την Αλβανία, ο οποίος πήρε προθεσμία για να δικαστεί αύριο Τετάρτη και μέχρι τότε κρατείται.
Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί του περασμένου Σαββάτου από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, διότι σε παραθαλάσσιο χωριό, εντόπισε ενώ ήταν με το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο του 35χρονου συντρόφου της εν διαστάσει συζύγου του 37 χρονών και έπεσε δύο φορές πάνω του με μικρή ταχύτητα. Ο δράστης έκανε όπισθεν και προσπάθησε να χτυπήσει άλλη μια φορά το αυτοκίνητο του 35χρονου, όταν η γυναίκα τον αντιλήφθηκε μπήκε μπροστά, με αποτέλεσμα να φρενάρει, αλλά να πέσει πάνω της και να τη ρίξει στο δρόμο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο 35χρονος που βρισκόταν στη θέση του οδηγού.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί.
Ωστόσο, δια της συνηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο Τετάρτη και μέχρι τότε θα κρατηθεί. Ο 40χρονος, που με την εν διαστάσει σύζυγό του έχει τρία παιδιά, αρνήθηκε την κατηγορία και δηλώνει ότι το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν για δουλειά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.