«Πειρατική εξόρμηση» στην Μηλίνα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Απ΄ τον Κλάδο Πουλιών του Τοπικού Τμήματος Ν. Ιωνίας

Από τις 27 -29/6/2014 ο Κλάδος Πουλιών του Τοπικού Τμήματος Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε κατασκηνωτικό τριήμερο σε ένα εξαιρετικό χώρο στην Μηλίνα μέσα στην φύση με θέμα «Άσπροι γλάροι γαλάζιοι φάροι χαμένοι θησαυροί».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δεκατρία παιδιά και οκτώ Στελέχη έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια δίπλα στην θάλασσα ψάχνοντας χαμένους θησαυρούς . Έχοντας σαν μέσα το τραγούδι, το παιχνίδι και την αστείρευτη διάθεσή μας γίναμε Πειρατές , περπατήσαμε ,κολυμπήσαμε, μάθαμε αστερισμούς, παίξαμε, βρήκαμε θησαυρούς και τελικά οδηγηθήκαμε στον σκοπό μας που ήταν η ζωή των παιδιών στην φύση, η συνεργασία όλων των μελών και η εμπέδωση των πάντα επίκαιρων αρχών του Οδηγισμού.

Στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε αρωγούς την Ομάδα Συνεργασίας και το Τοπικό μας Τμήμα τον Πρόεδρό μας Γιάννη Πανταζή ο οποίος μας παραχώρησε τον ιδιόκτητο χώρο για την φιλοξενία των παιδιών, αλλά και επιχειρηματίες της πόλης μας όπως «Le gourmet» και «Κρεοπωλείο Βαγγέλη Στέλλου και Μαρίας Τσουκάλη» οι οποίοι μας προσέφεραν φαγητά και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο για την νέα Οδηγική χρονιά και τους καινούριους στόχους μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.