Αμέτρητες είναι οι καταστροφές στην Μηλίνα του Δήμου Νοτίου Πηλίου, καθώς το χωριό είναι γεμάτο φερτά υλικά που κατέβασαν να νερά με τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel και δεν υπάρχει ακόμη η εικόνα της καταστροφής, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Κώστας Γκουτζίνης πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μηλίνας.
Ο πρόεδρος του Τ.Σ. ανέφερε χαρακτηριστικά , ότι από τις πλημμύρες το ευτύχημα είναι ότι οι κάτοικοι είναι ακόμη στο χωριό και δεν βρέθηκαν … στον Παγασητικό, ενώ τόνισε ότι από τα ορμητικά νερά διαλύθηκε ακόμη και το νεκροταφείο του χωριού και πλέον αν αποβιώσει κάποιος, θα πρέπει να μεταφερθεί στο … αποτεφρωτήριο!
Ο κ. Γκουτζίνης επισήμανε ότι καμία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική εικόνα της καταστροφής και πρόσθεσε ότι οι δρόμοι αποκαταστάθηκαν στο μισό μόλις χωριό και οι κάτοικοι κυκλοφορούν με γαλότσες, στο άλλο όμως όχι, λόγω της μεγάλης καταστροφής, ενώ τα προβλήματα με τις λάσπες και τα φερτά υλικά συνεχίζουν να υπάρχουν σε καταστήματα και περιουσίες.
Τέλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Μηλίνας, ανέφερε ότι ζητούσε μηχανήματα και φορτηγά από την Περιφέρεια, για να καθαριστούν τα ρέματα από τις φερτές ύλες, ενόψει χειμώνα, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος νέας πλημμύρας στο παραθαλάσσιο χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου.






























