Ο Αργ. Διχτάς ξανά πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ο κ. Αργύρης Διχτάς στο βήμα

Εκλογές για την ανάδειξε νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν, Μαγνησίας, αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ, ελεγκτική επιτροπή και εκπρόσωπο στο συμβούλιο μεταθέσεων, έγιναν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου.
Από τα 458 μέλη ψήφισαν 400 περίπου, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά και έχει αποτέλεσμα η Ένωση να εκπροσωπείται πλέον από οκτώ αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Για τρίτη τριετία πρόεδρος της Ένωσης αναδείχτηκε ο Αργύρης Διχτάς, γενικός γραμματέας ο Κώστας Ευθυμίου, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κόχυλας, αντιπρόεδρος οικονομικών θεμάτων ο Αποστόλης Σφέτσιος, ταμίας η Ευαγγελία Βουτσελά, με βοηθό τον Κώστα Μπούρη, αναπληρωτής γραμματέας ο Αριστ. Μαντάς, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Αντώνης Καπουράνης και ειδικός γραμματέας και αρμόδιος του ταμείου αλληλοβοήθειας ο Κυριάκος Κυριέρης.
Αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ εξελέγησαν οι Αργ. Διχτάς, Κων. Ευθυμίου, Βασ. Γκόριας, Ευαγγελία Βουτσελά, Απ. Σφέτσιος, Κων. Μπούρης, Κυρ. Κυριέρης και Γεώργ. Γεωργούσης.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Λάμπρος Μακρής, Γιώργος Γεωργούσης και Κων. Παπανικολάου, ενώ στο συμβούλιο μεταθέσεων οι Αργύρης Διχτάς και Κωνστ. Τουλάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.