Ο Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου ευχαριστεί το Ίδρυμα Λασκαρίδη για τον «Τυφώνα»

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την σημαντική πρωτοβουλία του να διαθέσει το πλοίο «Typhoon» για την απορρύπανση της ακτογραμμής του Ανατολικού Πηλίου, μετέφερε στην Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Εύη Λαζού – Λασκαρίδη, στους συνεργάτες της, στον πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου, ο Δήμαρχος κ. Κων. Καραγεωργίου, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος.

Στην ειδική τελετή απόδοσης τιμών που οργανώθηκε στο λιμάνι του Βόλου επί του πλοίου, ο κ. Κ. Καραγεωργίου τόνισε την καταλυτική συνεισφορά του Ιδρύματος με την άμεση αποστολή του ειδικού πλοίου «Typhoon» στον καθαρισμό δεκάδων ακτών μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

«Σας ευχαριστούμε θερμά και για τα μηνύματα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συνεργασίας που στείλατε με την πρωτοβουλία σας, ευαισθητοποιώντας ακόμη περισσότερες δυνάμεις να προστρέξουν και να μας συμπαρασταθούν στο τιτάνιο έργο της αποκατάστασης,» κατέληξε ο κ. Καραγεωργίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.