Ικανοποίηση στην παράταξη Παπαδάμ για το Κλειστό Γυμναστήριο στο Βελεστίνο

Την ικανοποίησή της εκφράζει με ανακοίνωση η παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδάμ για την σημερινή επίσημη ανακοίνωση χρηματοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βελεστίνο, τονίζοντας ότι η παράταξη θα συνεχίσει να συνεργάζεται για θέματα που αφορούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδάμ σημειώνει στην ανακοίνωσή του «μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας παραβρέθηκε σήμερα η παράταξή μας “Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας” στην παρουσίαση του έργου κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του Βελεστίνου που έγινε στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας.

Η παρουσίαση έγινε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας που αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση και την  δημοπράτηση του έργου που θα γίνει σύντομα.

Η παράταξή μας είχε θέσει το θέμα της απουσίας του έργου από το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ρήγα Φεραίου και γι αυτό αισθανόμαστε ικανοποίηση που η περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει την χρηματοδότηση και την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ειδικά της νεολαίας.

Ευχαριστημένοι από την εξέλιξη αυτή θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας, σαν παράταξη της αντιπολίτευσης, με την περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως πράξαμε και σε άλλα θέματα που αφορούν το δήμο μας.

Επίσης εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας για την πρόσκληση που λάβαμε για τη σημερινή εκδήλωση από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Παπαδημητρίου.

Καλή Ανάσταση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.