Ο Εισαγγελέας και τα τρία μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που θα εξετάσουν την υπόθεση Τριαντόπουλου για τα Τέμπη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κληρώθηκαν στην Ολομέλεια ο Εισαγγελέας και τα τρία μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που θα εξετάσουν την άσκηση δίωξης για τυχόν ποινικές ευθύνες και την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του πρώην υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου σχετικά με τις παρεμβάσεις στο χώρο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Εισαγγελέας που θα εξετάσει την υπόθεση Τριαντόπουλου για τα Τέμπη, κληρώθηκε ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτριος Μητρούλιας, ενώ αναπληρωματικά μέλη από τον κατάλογο των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου κληρώθηκαν η αεροπαγίτης Ελένη – Παναγιώτα Λεβεντέρη, η αεροπαγίτης Αναστασία Καραμανίδου και ο Σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Συμπλής ως τακτικό μέλος.

Οι αντικαταστάσεις χρειάσθηκε να γίνουν καθώς τα μέλη που είχαν κληρωθεί για τις θέσεις αυτές: καθώς η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη που είχε κληρωθεί ως τακτική Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου αμφυπηρέτησε, ενώ ο Σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Δημητρακόπουλος, υπηρετεί στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ τα δύο μέλη που είχαν κληρωθεί, η αρεοπαγίτης Ερατώ Κολέση αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και η αρεοπαγίτης Κωστούλα Πριγγούρη αφυπηρέτησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.