Ο Κων. Μαραβέγιας στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Νοτίου Πηλίου

Το ΥΠΕΣ αναβαθμίζει τις υποδομές των ΟΤΑ προς όφελος των πολιτών

Στην τελετή εγκαινίων του νέου Δημαρχείου Νοτίου Πηλίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αργαλαστή παρουσία του υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Καλωσορίζοντας τον κ. Βορίδη στην περιοχή, ο βουλευτής σημείωσε ότι με την παρουσία του στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Νοτίου Πηλίου υπογραμμίζει τη σημασία που δίνει το αρμόδιο υπουργείο στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των ΟΤΑ προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ο κ. Μαραβέγιας αφού αναφέρθηκε στις πολύχρονες περιπέτειες του έργου και την προσπάθεια ολοκλήρωσής του από την παρούσα δημοτική αρχή, τόνισε ότι έφτασε επιτέλους η ώρα το νέο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου να ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών, συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες του Δήμου – που ήταν σκορπισμένες σε 5 διαφορετικά κτίρια – σε ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, το οποίο ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες και πιο σύνθετες προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκηση.

«Η ψηφιακή εποχή που διανύουμε, προϋποθέτει σύγχρονες υποδομές και καλή οργάνωση υπηρεσιών. Απαιτεί ακαριαία εξυπηρέτηση των πολιτών, με τη χρήση της τεχνολογίας, και αντιμετώπιση της καθημερινότητάς τους με σεβασμό και αμεσότητα», επισήμανε ο βουλευτής και εξήρε το έργο του ΥΠΕΣ λέγοντας ότι, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία από τις αλλεπάλληλες κρίσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, καταφέρνει να εξασφαλίζει τις αναγκαίες πιστώσεις για την υλοποίηση υποδομών που υπηρετούν τις ανάγκες της νέας εποχής και παράλληλα να δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Κλείνοντας ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι η Μαγνησία προσβλέπει στη στήριξη του υπουργού Εσωτερικών για τη δρομολόγηση λύσεων και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν το Νομό, ενώ τέλος συνεχάρη τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για την απόφαση ανακήρυξης ως επίτιμου δημότη του Στάνλεϋ Τζόνσον, πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.