Ο κουμπαράς του “Εσταυρωμένου”

Θερμή ανταπόκριση των κατοίκων και στο Βελεστίνο

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Εσταυρωμένος» προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τις δράσεις του και για την ενίσχυση οικογενειών και απόρων που έχουν ανάγκη, έχει διαθέσει κουμπαράδες σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης, με τους Βολιώτες να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. Η δράση όμως του Εσταυρωμένου επεκτάθηκε και στο Βελεστίνο όπου σε συνεργασία με κάποιους καταστηματάρχες, έχει τοποθετήσει σε επιλεγμένα μαγαζιά της περιοχής έναν “κουμπαρά”, για να συλλέγει την έμπρακτη αγάπη των πελατών τους, που θα ήθελαν να συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου αφήνοντας τα ρέστα από τις αγορές τους.
Πρόκειται, όπως επισημαίνει ο Εσταυρωμένος για ένα διαφανές και καλαίσθητο πλαστικό σκεύος, που τοποθετείται μπροστά στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος, με την επιγραφή: “Για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.
Ο πρώτος επαγγελματικός χώρος, που αποδέχτηκε την παράκληση του Δ.Σ. του “Ε” στο Βελεστίνο είναι στο κατάστημα « Mc Ntontos Cafe», ενώ την περασμένη Παρασκευή έγινε η καταμέτρηση του περιεχομένου του κουμπαρά και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, μιας και η συνδρομή των κατοίκων του Βελεστίνου ήταν μεγάλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Εσταυρωμένου” ευχαριστεί και συγχαίρει τον κ. Χρυσοβαλάντη Κ. Ντόντο, για την έμπρακτη αγάπη και την ευαισθησία του στο έργο του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, αλλά και τους πολυάριθμους πελάτες του για την προσφορά και την ευαισθησία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.